dimarts, 10 de maig del 2011

DEMA EL EQUIP INFANTIL AMB EL TRATGE DE JUGAR

dema farem una foto de l'equip infantil i hauran de portar el tratje de jugar

CRONICA FINAL INFANTIL

L'equip de futbol sala infantil del IES Can Planes de Barbera del Vallès s'ha proclamat campió de la fase de sector de Barcelona. La semifinal i final es va disputar el 7 de maig a Sabadell.
La semifinal va ser contra la AAEE Ribot i Serra en un disputadíssim partit, amb un resultat de 3 a 3 passant a la prologa i a la tanda de penals aconseguint la classificació gràcies a una aturada del nostre porter i la bona punteria dels nostres jugadors. Seguidament, amb només 15 minuts de descans, es jugava la final contra IES Egara aconseguint el triomf per 6 a 4 gols a favor, en un altre disputadíssim partit en què l'equip rival va aconseguir posar-se en avantatge amb dos gols seguits al començament del partit, però si alguna cosa diferencia el nostre equip és la seva constància i jugar com equip
sense cap mena de individualitats i explotant la seva qualitat.